EMC en RED

 

EMC-richtlijn 2014/30/EU

De nieuwe EMC-richtlijn 2014/30/EU is van ingegaan op 20 april 2016. Omdat er geen overgangsperiode is, zou Richtlijn 2004/108/EU nog steeds van toepassing zijn tot deze datum.

Alle nieuwe producten die na 20 april 2016 op de EU-markt zijn terechtkomen, moeten voldoen aan de nieuwe EMC-richtlijn. Informatie over de nieuwe EMC-richtlijn is te vinden onder downloads op deze site.

 

Richtlijn radio apparatuur (RED) 2014/53/EU

De richtlijn betreffende radio apparatuur 2014/53/EU heeft de R&TTE-richtlijn op 13 juni 2016 vervangen en is definitief ingegaan na een overgangsperiode van één jaar. Hieronder staan een aantal belangrijke punten: R&TTE richtlijn is nog steeds van toepassing op producten die op de EU-markt zijn verschenen vóór 13 juni 2016. De richtlijn R&TTE of radio apparatuur is eveneens van toepassing op producten die de EU-markt hebben betreden na 13 juni 2016 en vóór 13 juni 2017. Richtlijn radio apparatuur is vereist voor producten die de EU-markt zijn binnenkomen na 13 juni 2017. Alle relevante info hierover kunt u lezen op deze site onder EMC en/of RED en de richtlijnen onder downloads.

Privacy policy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

EBL-smartsystems kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van EBL-smartsystems, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan EBL-smartsystems  verstrekt. EBL-smartsystems kan de volgende persoonsgegevens verwerken:- Uw voor- en achternaam- Uw adresgegevens- Uw telefoonnummer- Uw e-mailadres- Uw IP-adres.

WAAROM EBL-smartsystems GEGEVENS NODIG HEEFT

EBL-smartsystems  verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan EBL-smartsystems  uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG EBL-smartsystems  GEGEVENS BEWAART

EBL-smartsystems  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

EBL-smartsystems  verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van EBL-smartsystems worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. EBL-smartsystems  gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

EBL-smartsystems maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van EBL-smartsystems bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan EBL-smartsystems te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. EBL-smartsystems heeft hier geen invloed op EBL-smartsystems heeft Google geen toestemming gegeven om via EBL-smartsystems verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. EBL-smartsystems zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

EBL-smartsystems neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van EBL-smartsystems maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door EBL-smartsystems verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met EBL-smartsystems op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. EBL-smartsystems.nl is een website van EBL-smartsystems

EBL-smartsystems is als volgt te bereiken:

Adres: Beethovenlaan 43, 7442 HC te Nijverdal

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel Veluwe en Twente: 08140118

Telefoon: 0653407628

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.